Het bijzondere verhaal van Saskia

Op 28 september 2005 getransplanteerd na 7 jaar dialyse. Alle zussen, 5 stuks en moeder hadden diverse malen aangeboden om nier af te staan. Echter op een of andere manier vloog dat me letterlijke naar de keel het idee dat ik van een van hen een nier zou krijgen. In mei 2005 ging ik naar Abundance van Brandon Bays. Om 12.00 uur ‘s nachts werd ik gebeld door mijn oudste zus. Die vertelde op dit late nachtelijk uur dat ze al vrij ver in de procedure zat om haar nier af te staan aan mij. Dat benauwde me wederom. Tijdens de Abundance liep dit issue als een rode draad door het week end.

Overige recensies van deelnemers

Esher
“Erg verrijkend. Geweldig deze confrontatie, de uitwisseling met mensen van gevoelens,
ideeën en doelen.”

Annemiek
“Leerzame en leuke workshop. Dit was nodig om lekker in mijn vel te komen zitten.Een aanrader als je bereid bent naar jezelf te kijken.”

Berinda
“Een openbaring. Leerzaam, je komt dichter bij jezelf te staan.”

Irma
“Bedankt voor 2 mooie dagen die inzicht gaven. Bedankt voor de openheid, het geven, het ontvangen, ik heb veel geleerd.”

Annet
“Het was meer dan de moeite waard. Wonderlijk het onderlinge vertrouwen. Veel geleerd, veel gedaan, en veel gezien.”

Rob
“Ik heb echt weer veel geleerd van mezelf en anderen. Op een heel leuke en fijne manier. Bedankt.”

Hermien
“Ik ben weer tot vele inzichten gekomen. Bedankt allemaal.”

Liesbeth
“Het is heel prettig om weer te mogen ervaren hoe onze mind denkt. En wat voor invloed het heeft. Bedankt en ik heb genoeg voeding op stappen verder te gaan.”

Ervaring met mij delen?
Wilt u uw eigen recensie op de website plaatsen?