Cupping massages

De cupping massage is bedoeld om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. Ook spierkrampen kunnen met behulp van deze massagetechniek naar het huidoppervlak worden getrokken. De massage wordt uitgevoerd met speciale bokalen, welke zijn vervaardigd uit glas. Deze bokaaltjes worden vacuüm op de huid aangebracht. Door het vacuüm trekken van de huid, en het naar de oppervlakte brengen van dieper gelegen klachten, raken de spieren en de huid beter doorbloed. Hierdoor is het voor het lichaam mogelijk zich sneller en gemakkelijker te ontdoen van afvalstoffen. Hoewel de massage voor velen pijnlijk lijkt is dat niet zo, men kan de cupping massage indelen in de massages die voornamelijk zijn bedoeld om te ontspannen.

De massage
Met behulp van de cupping massage kan de bloedsomloop plaatselijk worden gestimuleerd. Leuk om te weten is ook dat de huid op de plaatsen waar de vacuüm gezogen bokalen zich bevinden ook daadwerkelijk verkleurd. Wanneer dit gebeurt, dan start de massage met de glazen bokalen. Hierdoor kan er een diepe doorbloeding worden verkregen. Vanzelfsprekend moet de massage plaatsvinden op de blote huid.

Massage word gegeven met natuurlijke warme biologische olie. En indien nodige daarnaast ook met etherische oliën.

Wanneer:
De cupping massage werkt op de eerste plaats zeer ontspannend en is voor iedereen goed om een betere bloedsomloop te verkrijgen. Daarnaast wordt de cupping massage veel toegepast bij onder meer chronische pijnklachten, hoofdpijn en migraine en bij duizeligheid. Ook bij fibromyalgie klachten wordt deze massagevorm met succes toegepast. Je kunt voor cupping massage ook kiezen wanneer je last hebt van klachten als gevolg van stress en spanningen. Ook dan zal je snel verlichting merken.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen