Yolan Biemans | Workshops en coaching voor Innerlijke Vrijheid

Mijn jeugd:
Door verschillende ervaringen uit mijn jeugd, ben ik erachter gekomen dat ik voel wat er zich in andere mensen afspeelt en hoe hun stemmingen zijn. Mijn passie is het coachen en helpen van mensen op allerlei vlakken. Ik ben getrouwd sinds 1995 en samen hebben we 3 kinderen mogen opvoeden, ik geniet onwijs van mijn 3 kinderen, hun aanhang en van mijn mooie kleinkind. Ik woon in Nijverdal en ik ben zeer flexibel, daardoor werk ik ook op meerdere plekken in Nederland zoals Oostzaan (Amsterdam) en Beek (Limburg).

Wat mijn specialiteit is en hoe ik mensen kan helpen:
Door mijn verschillende coaching’s mogelijkheden, is mijn werkwijze om te kijken wat men als client nodig heeft en daar ga ik mee aan de slag. Zo stel ik een individueel behandelplan samen dat volledig is afgestemd op jou en je klacht/probleem. Yolan Biemans™, coaching en workshops biedt zorg en ondersteuning bij psychische en lichamelijke klachten.

Mijn ervaringen:
Rond 2000 kwam ik al in aanraking met familie, systeem-opstellingen en coaching. In 2004 leerde ik de Journey kennen. Er ging een mooie wereld voor me open ,het voelt voor mij als een kostbare verdieping in mijn werk. Ik heb de volledige opleiding als Journey Practitioner gevolgd bij Brandon Bays en Ik ben sinds oktober 2006 gediplomeerd Journey Practitioner.

Vervolgens ben ik in 2006 naar Amerika gegaan en ik heb daar trainingen gevolgd die ik eigen gemaakt heb en deze geef in groepen en individueel: ontdek je levensdoelsuccesvol denkeneigenwaarde-zelfvertrouwen.

Ook heb ik de opleiding en de vervolgopleiding / mastery gedaan van familie/systeemopstellingen in het Bert Hellinger Instituut in Groningen. En met diploma succesvol afgerond.

Ik geef familie, organisatie, systeem en gezins-opstellingen in groepen en in individuele sessies. Vervolgens heb ik in 2011 de HBO medische basiskennis opleiding Summa Cum Laude afgerond. Ook heb ik EMDR methode succesvol afgerond in 2019.

Ondersteuning:
– Vragen / problemen / inzicht wil in je familie / gezin / relatie / ziektes etc d.m.v opstellingen
– Geen zelfvertrouwen of eigenwaarde
– Depressie
Burn-out en overspannenheid
– Lichamelijke klachten en ziektes met psychosomatische oorzaak
– Aanvullende psychosomatische therapie bij kanker
– Verwerken van seksueel misbruik
– Omgaan met angst, woede of verdriet
– Rouwverwerking
– Leer- en gedragsproblemen
– Opvoedingsproblemen die spelen tussen jou en je ouders
– Verslavingen en obsessief gedrag
– Verwerken van echtscheidingen
– Relatieproblemen
– Alle lichamelijke klachten.
– Persoonlijke ontwikkeling.

Geen uitdaging ga ik uit de weg!

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen