Workshop “Succesvol denken” (Geld en Welvaart)

Heb je, je ooit afgevraagd waarom sommige mensen zo gemakkelijk rijk lijken te worden terwijl anderen voorbestemd lijken te zijn om te worstelen met hun geld? Leer het in deze workshop!

Tijdens deze 2-daagse workshop leer je onder andere hoe..
– De conditionering uit je jeugd, je geldzaken vandaag de dag beïnvloed.
– Je “geldpersoonlijkheid” eruit ziet en hoe je op je krachten kunt bouwen en je zwaktes overwinnen.
– Rijke mensen denken en hoe je hun blauwdruk en succesvol denken kunt integreren in je eigen leven.

Deze workshop bied je een totaal andere houding t.o.v. geld en succes.

Doel van deze workshop
Een gebrek aan geld is niet het probleem, het is slechts een symptoom van wat er zich binnen in je afspeelt”. (T. Harv Eker, auteur van de bestseller The Secret of the Millionaires Mind.)
Heb je, je ooit afgevraagd waarom sommige mensen zo gemakkelijk rijk lijken te worden terwijl anderen voorbestemd lijken te zijn om te worstelen met hun geld? Kun je het verschil vinden in hun opleiding, intelligentie, vaardigheden, timing, contacten, geluk, keuze van baan, carrière of investeringen? Het antwoord is: Geen van allen!

Als je wilt veranderen hoe je omgaat met geld aan de buitenkant, dan zul je hoe jij jouw denken over geld en succes moeten veranderen. Je zult je eigen innerlijke spel van rijkdom vergaren, moeten bekijken. Ga naar binnen, verander de dingen en de buitenwereld manifesteert waar jij voor kiest. Elke dag van de workshop zal ik je ongelofelijke oefeningen laten doen die je exact laten zien hoe je binnenste in je buitenwereld wordt gereflecteerd.

Een van de eerste dingen die je leert is dat je een geld blauwdruk en een succes blauwdruk hebt. We hebben allemaal een blauwdruk die bepaalt hoe we met geld en succes omgaan. Het staat in ons onderbewuste gegraveerd en bepaalt o.a. onze financiële toekomst. Dit wordt geprogrammeerd in onze jeugd op 3 verschillende manieren. Door wat we hoorden, wat we zagen en door specifieke gebeurtenissen.

Maar je financiële blauwdruk kan veranderd worden! Principes niet alleen gelden voor je financiële succes, maar ook voor het verkrijgen van meer innerlijke rust en plezier. Deze cursus leert je rijkdom en overvloed in elke zin van het woord.”Je inkomen kan alleen groeien in de mate waarin jij groeit!” T. Harv Eker.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen