Workshop “Ontdek je levensdoel, passie of missie”

Heb jij altijd het gevoel dat je alles zou kunnen als je het maar wist wat het is? Ontdek tijdens deze workshop jouw levensdoel, passie of missie.

Tijdens deze 2-daagse workshop (ook mogelijk in een 1-op-1 coaching sessie, duur 3-4 uren) ervaar je onder andere:
– Je levensdoel en je persoonlijke missie in dit leven. Hoe je zeker komt te weten wat je echte passie is.
– Dat een midlifecrisis een roeping is.
– Hoe je beslissingen neemt die op één lijn met je hoofd en je hart liggen.
– Hoe een bedrijf of loopbaan te vinden die jou gaven tot uitdrukking brengen en het je toestaan welvaart te creëren.
– Een stap voor stap blauwdruk om jouw visie tot realiteit maken.

Doel van deze workshop
Heb jij altijd het gevoel dat je alles zou kunnen als je het maar wist wat het is? Niets is erger dan niet weten welke richting je op moet gaan. Zonder de juiste richting ben je ofwel krachteloos of je blijft in rondjes draaien.

Ieder van ons is uniek en verschillend. Iedereen heeft de wereld iets speciaals te bieden. Iedereen heeft zijn of haar eigen natuurlijke gave en talenten. Om echt gelukkig te zijn moeten we onze gaven gebruiken om waarde toe te voegen aan het leven van anderen. Hoewel, het is dan ook belangrijk financieel succesvol te zijn. Om gelukkig te zijn heb je geld nodig maar ook een doel!

Het doel van deze 2 daagse workshop “Ontdek je levensdoel” is om jou te helpen om een middel te vinden, dat uitlegt wie je bent en waarom je hier bent, op een manier die succesvol is in de echte wereld. Je ontdekt ook jezelf. Aan het einde van deze 2-daagse workshop zal je passie voor het leven opnieuw ontbranden. Je weet je werkelijke doel en missie in je leven. Je zult de manier vinden die jouw speciale gaven tot uitdrukking zullen brengen. Je zult exact weten hoe je jouw plannen succesvol maakt. Je hebt direct een lange termijn actieplan.

Je zult de gereedschappen bezitten om je `Levensdoel` te verfijnen, bij te stellen of zelfs te veranderen en dat op elk gewenst moment, voor de rest van je leven! Wie ben je? Waarvoor ben je hier op aarde? Wat zijn jouw specifieke kwaliteiten? Wat geeft jou voldoening en wat weerhoud je om dat te leven? Wat laat je achter als je weer vertrekt van deze planeet? Dat zijn zo de vragen waarmee we in deze 2-daagse workshop aan de slag gaan. Dit is een indringende workshop waar je in contact komt met je eigen kern en kracht, je missie en je visie. Deze workshop geeft je een stevige impuls waardoor je leven een nieuwe wending kan nemen.

Einstein zei ooit: “A life without cause is a life without effect.” If you are sick and tired of ‘searching’ and want to start ‘finding’, this course will change your life!”

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen